Paula Bierma (links) en Esther
Paula Bierma (links) en Esther Foto: Aangeleverd

Trefpunt Open over Kanker Steenwijkerland op maandag 6 mei

maandag 6 mei 2024 14:00 tot 15:30

STEENWIJK - Op maandag 6 mei is er Trefpunt ‘Open over Kanker’ bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Bezoekers daarvan gaan laagdrempelig samen in gesprek.

De werkgroep ‘Open over Kanker’ bestaat uit professionals uit zorg en welzijn. Vanuit Zorggroep Oude en Nieuwe Land zijn dat Esther Vierhoven en Willian Hakvoort, vanuit het netwerk palliatieve zorg Drenthe-Steenwijkerland is dat Harmiene Gommans en vanuit Sociaal Werk De Kop Paula Bierma. Esther en Paula vertellen: “Laagdrempelig met elkaar in gesprek kunnen gaan over je ervaringen met kanker en het vinden van de juiste ondersteuning bij jouw eigen behoeftes is heel waardevol. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om de eerste stap naar dit Trefpunt te maken, maar weet dat er een luisterend oor is en dat de koffie en thee klaarstaat voor je!”

Het Trefpunt wordt georganiseerd bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land, Mr. Z. ter Stegestraat 9 in Steenwijk. De middag is van 14.00-15.30 uur. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Wie meer informatie wil kan terecht bij Sociaal Werk De Kop via mantelzorg@sociaalwerkdekop.nl of 0521-745080.

Locatie